Qui està connectat?

Tenim 4 convidats connectat

Cartells edicions Vila del Llibre

 Cartell Vila del Llibre 2016

 Disseny Idoia Costa

Cartell Vila del Llibre 2015

Disseny Oscar Espelt

Cartell Vila del Llibre 2014

Disseny Albert Ballesté

Cartell Vila del Llibre 2013

Disseny Jordi Ribaudí

 Cartell Vila del Llibre 2012

Disseny Magí Galindo

Cartell Vila del Llibre 2011 

Disseny Carmen Loza

Cartell Vila del Llibre 2010 

Disseny Carmen Loza

 Cartell Vila del Llibre 2009

Disseny Carmen Loza

Cartell Vila del Llibre 2008

Disseny Xènia Pla Ros

Bellprat, Vila Llibre09

Un territori amb projecte és un territori amb futur 

PORTADA

El diumenge 4 d’octubre de 2009, Bellprat, es va tornar a convertir en un esdeveniment inèdit a Catalunya, una Vila del Llibre, a l'estil d’altres pobles de la xarxa Book Town de diferents països de Europa.

Vam tenir un èxit de públic seduït pel programa que es va presentar, amb figures tant importants com Neus Bonet, periodista de Catalunya Ràdio que va ser l’encarregada de presentar l’Acte i de fer una entrevista en directe a les Autoritats de Bellprat. El parlament d’obertura va ser a càrrec de l’escriptor i periodista Jordi Cervera, i ens va presentar la seva obra, premiada amb el premi EDEBÉ 2009 de literatura juvenil, “La mort a sis vint-i-cinc”.

Cal destacar al llarg de matí la xerrada de Teresa Costa-Gramunt, que ens va presentar la seva darrera obra de narrativa “El saber del cor” i ens va parlar dels ex-libris, dels quals n’és dissenyadora. Júlia Costa i Coderch, escriptora de novel·la juvenil, narrativa per a adults i poeta, ens va presentar la seva darrera obra “L'inici del capvespre”.  

A la tarda vam superar les expectatives de públic i una aula que es va quedar petita va presenciar la xerrada d’una figura cabal de les nostres lletres catalanes com Maria Barbal, que amb una molt premiada obra de novel·la i narrativa catalana a les esquenes, ens va presenta la seva darrera novel·la "Emma". El punt final en aquesta jornada literària la va donar en Màrius Serra, aquest escriptor, periodista i autor de mots encreuats, va encongir els cors de tots els presents amb una barreja de somriures i sensibilitat al presentar el seu últim llibre “Quiet”, en el qual retrata la vida al costat del seu fill discapacitat. Després, hi  va haver temps per desvetllar els vuit “Enigmàrius” que al llarg de tot el dia havia plantejat als visitants de Bellprat, Vila del Llibre.

Hi va haver activitats per a tota la família i per a totes les edats: un molt concorregut Taller de Novel·la Negra dirigit pel Jordi Cervera i un representant del Cos de Mossos d’Esquadra de l’Anoia en el qual es va convocar el Primer Concurs de Novel·la Negra inspirat a Bellprat i adreçat als joves d’entre 12 i 18 anys, té com a termini de lliurament el 31 de gener de 2010 i  els guanyadors es presentaran a Bellprat el 25 d’abril de 2010.

Destacarem també el mercat de llibre de segona mà que va tenir molta gent passejant i comprant al llarg de tot el dia i Tallers com el d’enquadernació i dibuix al qual no va faltar públic en cap moment, així com espectacles com Puck i els Sentits i els contacontes.

La música de Jaume Arnella va posar el punt i final a una jornada que en nom de l’Alcalde de Bellprat i de l’Associació d’Amics de Bellprat, organitzadora de l’esdeveniment, van dir segur que tindrà una nova edició el primer diumenge d’octubre del 2010.